Find din rette hylde

Slip fri af "jeg ved ikke, hvad jeg vil-fælden" i 4 enkle trin.
Find din vej for kun 247,-
1 times podcast-foredrag inkl. arbejdspapirer:

Hvad er det rigtige job for mig?

Hører du nogle gange dig selv sige: “Jeg ved ikke, hvad jeg vil”? Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige job for dig?

Har du samtidig ikke helt mod på eller tid til at skulle igennem flere måneders personligt gravearbejde i dine længsler og drømme?

Så er podcast-foredraget her til dig.

I foredraget bliver du – på kun 1 time – introduceret for de 4 enkle trin, som jeg både bruger i mit eget (arbejds)liv og sammen med mine klienter til at finde ud af, hvad de i virkeligheden gerne vil.

De 4 trin er nogle, der kan ændre din fremtid, og du lærer blandt andet:

– hvad der kunne være din mulige retning

– at undersøge den usynlige hånd, der holder dig tilbage

– at lægge en plan for dit første skridt på vejen

Foredraget er spækket med værktøjer, og du får det hele på kun 1 time. Desuden får du et arbejdspapir til hvert trin, så alle dine gode indsigter og planer ikke ‘fiser ud i den blå luft.’

Kom i gang i dag, så “Jeg ved ikke hvad jeg vil” bliver til “Jeg har en klar fornemmelse af, hvad jeg vil, og jeg ved også, hvordan jeg gør det.”

“[…] meget mere klarhed og struktur i mit hoved. Jeg var høj på en følelse af at vide meget mere om, i hvilken retning jeg ønsker at bevæge mig, ligesom jeg også havde meget mere lyst til og mod på at gå i gang.[meget mere klarhed og struktur i mit hoved. Jeg var høj på en følelse af at vide meget mere om, i hvilken retning jeg ønsker at bevæge mig, ligesom jeg også havde meget mere lyst til og mod på at gå i gang.
– Pia

Find svaret med værktøjer, der virker

I løbet af 1 time tager jeg dig igennem de 4 trin, som jeg også bruger sammen med mine klienter. Det er selvfølgelig i en noget komprimeret form, men resultatet er det samme:

Du kommer det nærmere, hvad der kunne være den rigtige retning dor dig, og du finder ud af, præcis hvad dit første skridt kunne være – et skridt, som du vil kunne tage allerede i dag.

Jeg kan godt forstå, hvis du tænker, at det nok ikke kan lade sig gøre. Men det kan det. Det handler nemlig ikke om det store, livsforandrende skridt. Slet ikke.

Det ville nemlig være helt urimeligt af mig at opfordre dig til at træffe valg, der har livsforandrende karakter; i hvert fald i en podcast og uden at have mødt dig.

Det handler i stedet om tage små, men vigtige skridt. Det handler om at finde det lille skridt, som du kan tage allerede i dag, og som samtidig vil gøre den største forskel for dig.

Det er i virkeligheden relativt simpelt, men det betyder ikke, at det er nemt. Med værktøjerne i de 4 trin har jeg ‘pakket det’ og gjort det så nemt som muligt – det kræver bare, at du følger trinene.

Så hvis det ikke skal være nu, hvornår så?

Z

Trin 1

I Trin 1 får du værktøjerne til at opdage alle de hints, som du får i løbet af en dag.

Du bliver altså klogere på, hvad du i virkeligheden gerne vil.

Z

Trin 2

I Trin 2 introducerer jeg dig for teorien om ‘kontra-tanker’.

Du får indsigt i de (ubevidste) forbehold, der kunne holde dig tilbage fra at handle på det, du nu ved, er det rigtige for dig.

Z

Trin 3

I Trin 3 omdanner vi dine forbehold til vejvisere for, hvor du i virkeligheden skal sætte ind.

Så i stedet for at dine forbehold får lov at holde dig tilbage, bliver de nu en guide til, hvad du kan gøre for at komme videre.

Z

Trin 4

I Trin 4 lægger vi din plan.

Du ved nu, hvor du skal sætte ind for at tage første skridt i den rigtige retning, så nu handler det om at droppe snik-snakken og lægge en plan for, hvornår du rykker – gerne allerede i dag.

Hvordan får jeg adgang?

Lige så snart du har besluttet dig for at investere i podcastforedraget, ryger der en enkelt mail afsted til dig med alt det, du skal bruge. I mailen finder du links til lydfilerne med de enkelte trin, ligesom der er links til de arbejdspapirer, du kan vælge at bruge for at få endnu mere ud af din tid.

Hvert trin er beskrevet i en lydfil, der varer ca. 10 minutter.

Det betyder, at du kan ‘klippe’ foredraget over i mindre dele og høre enkelte trin igen og igen uden at skulle spole frem og tilbage.

Hver lydfil og hvert arbejdspapir kan downloades op til to gange, så gem det hele et sted, hvor du nemt kan finde det igen.

Du kan være i gang om ganske få minutter og få mine bedste værktøjer som, jeg ved, virker.

Du får altså:

  • Én e-mail med alt det, du skal bruge
  • 6 lydfiler delt op i bidder á ca. 10 minutter  – i alt et foredrag på ca. 60 minutter
  • Arbejdspapirer i PDF-format til at støtte op om lydfilerne

Din investering i at finde svaret på,
hvad du i virkeligheden gerne vil er kun 247,-

“Det handler om at starte.

Find modet til at tage det første skridt.

Ellers bliver du, hvor du er i dag.”

— Signe Birkum | Certificeret Life & Business Coach