Coaching Online

Coaching når du har tid

Din rejse begynder her

Hvor er du stærk.

Du har lige taget første skridt til at finde din rette hylde, så du kan leve og arbejde i (større) overensstemmelse med den, du i virkeligheden er. At du er landet her på siden fortæller mig, at du er nysgerrig på, hvordan et Coaching-forløb kan hjælpe lige præcis dig videre.

Måske er du landet her, fordi har en fornemmelse af, at der ‘må være noget mere’. Måske keder du dig i dit job, eller det kan være, at dine arbejdsopgaver dræner dig. Har du en fornemmelse af, at du har så meget mere at byde på? Eller savner du noget mere meningsfyldt eller noget, der er ‘mere dig’? Drømmer du om at gå på deltid, tage en ny uddannelse eller måske at starte som selvstændig? Eller ville det bare være rart med et job, der ligger tættere på din bopæl, så du bruger mindre tid på transport?

Erkendelsen er ofte det sværeste

Ofte starter vores søgen efter noget ‘andet’ med en erkendelse af, at noget ikke er helt, som det skal være. Og erkendelsen i sig selv kan være svær, fordi det for mange (også for dig?) kan være forbundet med følelsen af nederlag eller tvivl: “Jamen, hvad skal jeg så?”

Men du har erkendt, at der er noget, der måske kunne være bedre. Det er det første, store skridt.

Med støtte fra mig kan du herfra blive klogere på dig selv, dine udfordringer, mønstre og historier. Men du vil også blive klogere på alle de ressourcer, du uden tvivl allerede har, dine kompetencer, styrker og muligheder – så vi sammen kan finde frem til en retning og en måde at være i dit (arbejds-)liv på, som du føler er ‘dig’.

Du behøver ikke engang tro på dig selv og dine muligheder. For det gør jeg! Jeg ved, at vi alle sammen kan finde vores retning. Det kan du også – for jeg ser det igen og igen hos mine klienter.

Jo mere du ‘plaprer’, jo bedre

Det eneste, det kræver af dig, er en åbenhed og en nysgerrighed på dig selv – og en villighed til at tale. Jeg kan nemlig kun arbejde med det, du giver mig (jeg har ikke lært at tankelæse endnu), så jo mere du ‘plaprer’ – jo mere hjælper du mig med at hjælpe dig.

Du skal ikke være bange for, at du siger for meget, siger det forkerte eller ikke siger nok. Som Coach er det mit ansvar at stille dig de spørgsmål, jeg har brug for at få svar på. Spørgsmålene har til formål at styre din ordstrøm og dine måske rodede tanker. Hos mig er der ingen snik-snak, og du vil få noget konkret med fra hver eneste session.

Tillid er en æressag

Jeg vil til enhver tid møde dig med respekt og empati og uden at dømme det, du siger. Jeg vil møde dig med forståelse for din situation, og hos mig er der plads til at fortælle om alt det, der fylder – også det, vi normalt ikke siger. Jeg har tavshedspligt, og tillid er en æressag.

Hvis du vil have min vurdering af din situation, er du altid velkommen til at skrive til mig.
Så vender jeg tilbage, lige så snart jeg har en ledig stund.

Send kontaktformularen med et par enkelte klik her.

“Det handler om at starte.

Find modet til at tage det første skridt.

Ellers bliver du, hvor du er i dag.”

— Signe Birkum | Certificeret Life & Business Coach

1:1-Coaching

i

KarriereCoach-Uddannelsen

Kom med!

Gør hverdagen lidt vildere hver mandag sammen med 2.000 andre - GRATIS.
En lille e-mail med et nyt coaching-værktøj.