Udvalgte omtaler i pressen

Amager Nyt

Portrætartikel:

“Signe Birkum sagde sit diplomatjob op og begyndte at glæde sig til mandag”

”Det kan man da ikke!” var reaktionerne, da Signe Birkum i 2013 sagde sit fine diplomatjob i München op for at rejse hjem til Danmark uden job, uden bolig, og uden at vide, hvad hun så ville. Hun skrev bogen Mammut fra sit midlertidige hjem i et sommerhus i Vordingborg, inden hun vendte tilbage til Amager, hvor hun i dag lever som coach og hjælper andre med at skabe en hverdag, de trives i.

https://www.amagernyt.dk/2020/05/17/signe-birkum-sagde-sit-diplomatjob-op-og-begyndte-at-glaede-sig-til-mandag/

Portrætartikel:

“Slut med at jagte skulderklap”

“Stop op. Træk vejret. Mærk efter. Spørg dig selv, om du laver det, du  allerhelst vil. Sådan ville Signe Birkum ønske, hun havde gjort. I tide.

Inden hun bundulykkelig i en lejlighed i München indså, at hun i flere år havde lavet noget, hun egentlig ikke havde lyst til.

Da vi møder hende i Gilleleje, hvor hendes forældre bor, er det en anderledes glad Signe Birkum. Hun står over for at skulle udgive sin første roman, som  har været undervejs i seks år, og desuden har hun fundet kærligheden og skal giftes i Gilleleje Kirke 15. december.

Men vejen dertil har været  belagt med mange års målrettet arbejde for at opnå noget, som hun i  virkeligheden slet ikke ville.”

https://sn.dk/Gribskov/Forfatter-Goer-det-du-helst-vil/artikel/787878

Portrætartikel i Frederiksborg Amts Avis

Sådan gik jeg fra Udenrigsministeriet til selvstændig Coach

“Det handler bare om at starte et sted, for du finder alligevel ikke ud af, hvad du vil, før du prøver det. Du kan ikke vide, om noget føles forkert, før du har stået midt i det. Du kan ikke tænke dig til din retning eller din passion.

Mit bedste råd til dig, der drømmer om at gøre noget andet er derfor: Bare spring ud i det. Du kan umuligt tage højde for alle eventualiteter. Du er nødt til at gå vejen; du kan ikke tænke dig i mål – desværre.”

Arnold Busck reception

Udgivelsesreception i Arnold Busck

Fra udgivelsen af romanen ‘Mammut’

“Jeg synes, vinen er lidt dyr i forhold til de andre på hylden, men jeg nikker. Vil gerne ud herfra, væk fra lokumspapir i tre lag, svinekød i familiepakker, kaffe på tilbud og hakkede tomater på dåse.”

I Mammut møder du Sara, en kvinde omkring de 30. Hun forsøger på den ene side at leve op til sine forældres og kærestes forventninger om hus, hæk og Weber-grill, mens hun på den anden side føler sig som suffløren, der ufrivilligt spiller hovedrollen i en andens liv. Hun bliver mere og mere sikker på, at hun bliver nødt til at tage et opgør.

 

Fra Udenrigsministeriet til forfatter

“Hvad gør man, når man på den ene side forsøger leve op til sine forældres og kærestes forventninger om have, hæk og Weber-grill, når man på den anden side føler sig som suffløren , der ufrivilligt spiller hovedrollen i en andens liv?”

“Det handler om at starte.

Find modet til at tage det første skridt.

Ellers bliver du, hvor du er i dag.”

— Signe Birkum | Certificeret Life & Business Coach

En fin, lille e-mail- alle mandage 52 uger om året - gratis

Skab gode hverdage for dig - og skab gode dage for dem omkring dig.