Om Signe

Signe – tilbage til ‘rødderne’ i Allerød

Jeg er født på Østerbro i København, men startede i skole i ´89 i Allerød. Her boede jeg i en villa med far, mor og lillesøster – og med et højt birketræ uden for mit værelsesvindue.

Som det så ofte sker, kunne jeg ikke vente med at komme væk fra landsbykirken, banko i gymnastiksalen og solcenteret, der altid lugtede af kokosolie, og i 2004 rykkede jeg derfor til København for at læse tysk og international kommunikation på CBS.

Uddannelsen førte mig ad to omgange til München, hvor jeg arbejdede på det danske generalkonsulat. Inden der gik alt for meget øl og Pretzel i den, flyttede jeg tilbage til København, hvor jeg mødte min mand, Alexander.

Vi blev gift i december 2018, og to år senere kom vores datter, Leonora, til verden  – også i december.

Så går det jo nogle gange sådan, at man bliver klogere, og selvom jeg engang i min pure ungdom forsvor, at jeg aldrig ville vende tilbage til ligusterhæk, Weber-grill og birketræ, var det det, der skete.

I dag får Leonora lov at vokse op omkring selvsamme skov, som jeg legede i, og jeg kan tage imod mine klienter  – denne gang i min egen villa med æbletræ i haven.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Signe Birkum lifecoach

I min fritid

… forsøger jeg at være Hverdagsvild, så meget det nu går med en aktiv baby cool

 

Siden jeg sagde farvel til alt det, jeg troede jeg skulle, tilbage i 2013, har det ligget mig meget på sinde ikke at tabe mig selv igen. Derfor er jeg hver dag opmærksom på at få et glimt af vildskab, nydelse eller glæde ind i programmet – også selvom den står på havregrød, strygetøj og netbank.

 

Man kan måske beskrive min fritid som ‘bedstemor med slag i’ (som kortspillet, y’know). Jeg elsker at brodere og finder det super afslappende. Jeg er ikke den store atlet (for at sige det mildt), og jeg synes faktisk, at sport er dødkedeligt – bortset fra mavedans og JumpFit, som jeg har gået til med stor entusiasme.

 

Ellers har jeg hang til gode restauranter (Pescetarian i København som favorit #1), spontan sushi-takeaway, Gin & Tonics, et glas rødvin i ny og næ og pizza med aubergine.

 

Jeg (vi) elsker også at rejse, og det er en stor prioritet i vores budget. Vi rejser for oplevelserne, maden og vil gerne have et kulturchok eller to. Billedet er fra Zanzibar, som fulgte efter 10 dage på de tanzanianske savanner.

 

Men mindre kan (og skal) også gøre det. F.eks. at lægge pink neglelak på en tirsdag, at bestille blomster til mig selv på Interflora eller at få rengøringshjælp en enkelt søndag – bare fordi.

Certificeret Coach Signe Birkum

Coachen Signe

 

kjbn

Signes leveregler

  • Du kan ikke nå det til i morgen. Heller ikke til næste uge. Men du kan godt. Bare start i det små, og tag det mindst mulige skridt.
  • Du vil blive frustreret over, hvor lidt du kan nå på et år, men blive overrasket over hvor langt du kan nå på 10.
  • Ingen kender vejen på forhånd. Det er først, når vi tager skridtene, at vi kan se vejen.
  • Lad være med at diskutere med virkeligheden. Det eneste, du kan styre, er din egen reaktion på virkeligheden.
  • Ugen består af to weekenddage og fem hverdage. Hvorfor spilde fem dage på at glæde sig til to?
  • Du fortjener hele molevitten. Du fortjener at blive set, hørt og lyttet til. Hver dag.
  • Hvordan kan jeg være vild i dag?
Book gratis forsamtale

CV

Min historie

Presse

“Det handler om at starte.

Find modet til at tage det første skridt.

Ellers bliver du, hvor du er i dag.”

— Signe Birkum | PCC-certificeret Life Coach

Kom med!

Gør hverdagen lidt vildere hver mandag sammen med 2.000 andre - GRATIS.
En lille e-mail med et nyt coaching-værktøj.