Book en gratis afklaringssamtale

Hvorfor egentlig ikke? Det tager kun 20 minutter ...

Mød giraffen

Overvejer du, om du skal booke et forløb? Men er du i tvivl om, om du kan få noget ud af det? Eller om jeg er den rigtige til at hjælpe dig videre? Det kan jeg godt forstå.

At finde ud af, om du skal bruge penge på et forløb og at finde den rigtige karrierecoach kan virke uoverskueligt, og du sidder måske med et eller flere af de her spørgsmål:

“Hvad skal jeg kigge efter?”
“Hvor skal jeg begynde?”
“Er der et match?”
“Hvordan ved jeg, om hun kan hjælpe lige præcis mig?”
“Hvordan kommer man i gang?”

Jeg forstår godt dine spørgsmål, og du kan læse dig til mange ting: Coachens uddannelse, geografiske placering og arbejdsområder.

Men du kan ikke læse dig til, om I har kemi; det kræver noget mere.

Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende afklaringssamtale på 15-20 minutter – så du kan ‘møde giraffen.’

Samtalen foregår telefonisk, og du skal blot skrive til mig i kontaktformularen nedenfor med en kort beskrivelse af din situation og eventuelt dine spørgsmål – så vender jeg tilbage med et forslag til tidspunkt hurtigst muligt.

Nemmere bliver det ikke.

Jeg fører dig trygt gennem samtalen

Jeg har haft utallige gratis afklaringssamtaler, så jeg skal nok føre dig trygt igennem samtalen. Du kan ikke sige eller gøre noget forkert; jeg sørger for at få den viden, jeg har brug for.

Til samtalen vil vi forventningsafstemme, du kan stille alle dine spørgsmål (hvis du har nogle), og jeg vil give et bud på, hvordan dit skræddersyede forløb kunne se ud.

Hvis du efter samtalen finder ud af, at du hellere vil lede videre efter en anden Karrierecoach, er det selvfølgelig helt ok. Du er også velkommen til at tænke over det og vende tilbage.

Når du beslutter dig for at fortsætte i et coachong-forløb, er det første, vi gør, at booke tid til din første session, som foregår på mit kontor i København.

Hvis du lige nu slet ikke er i tvivl om, at du vil starte i et coaching-forløb hos mig, er der ingen grund til at spilde tiden med en afklaringssamtale – så er det bare at investere i forløbet og få dine første hjemmeopgaver med det samme.

Signe Birkum lifecoach

Book din gratis afklaringssamtale her

13 + 10 =

En fin, lille e-mail - alle mandage 52 uger om året - gratis

Skab gode hverdage for dig - og skab gode dage for dem omkring dig.