Gratis forsamtale

At finde den rigtige Coach kan for nogle virke uoverskueligt. Måske sidder du med et eller flere af de her spørgsmål:

“Hvad skal jeg kigge efter?”
“Hvor skal jeg begynde?”
“Er der et match?”
“Hvordan ved jeg, om hun kan hjælpe lige præcis mig?”
“Hvordan kommer jeg i gang?”

Jeg forstår godt dine spørgsmål, og du kan læse dig til mange ting: Coachens uddannelse, geografiske placering og arbejdsområder. Men du kan ikke læse dig til, om I har kemi; det kræver noget mere.

Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende forsamtale på 15-20 minutter – så du kan ‘møde giraffen.’ Samtalen foregår telefonisk eller online via Zoom.

 

Jeg fører dig trygt gennem samtalen

Jeg har haft utallige gratis forsamtaler, så jeg skal nok føre dig trygt igennem samtalen. Du kan ikke sige eller gøre noget forkert; jeg sørger for at få den viden, jeg har brug for.

Til samtalen vil vi forventningsafstemme, du kan stille alle dine spørgsmål (hvis du har nogle), og jeg vil give et bud på, hvordan dit skræddersyede forløb kunne se ud.

Hvis du efter samtalen finder ud af, at du hellere vil lede videre efter en anden Coach, er det selvfølgelig helt ok. Du er også velkommen til at tænke over det og vende tilbage.

Når du beslutter dig for at fortsætte i et coaching-forløb, er det første, vi gør, at booke tid til din første session, som foregår enten hos mig i Allerød eller online.

Hvis du lige nu slet ikke er i tvivl om, at du vil starte i et coaching-forløb hos mig, er der ingen grund til at spilde tiden med en forsamtale – så er det bare at booke tid til din opstartssession med det samme.

Gratis forsamtale

15-20 min. – 0 kr.

En uforpligtende snak, hvor du kan møde mig og afstemme kemi og forventninger.

Du får mulighed for at sætte ord på dine udfordringer og ønsker og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Forsamtalen sker telefonisk eller online.

En fin, lille e-mail - hver anden mandag - gratis

Få værktøjer til at skabe en balanceret karriere med formål og mening - til glæde for dem omkring dig.