Gratis afklaringssamtale

At finde den rigtige Coach kan virke uoverskueligt, og du sidder måske med et eller flere af de her spørgsmål:

“Hvad skal jeg kigge efter?”
“Hvor skal jeg begynde?”
“Er der et match?”
“Hvordan ved jeg, om hun kan hjælpe lige præcis mig?”
“Hvordan kommer man i gang?”

Jeg forstår godt dine spørgsmål, og du kan sikkert læse dig til mange ting: Coachens uddannelse, geografiske placering og arbejdsområder.

Men du kan ikke læse dig til, om I har kemi; det kræver noget mere.

Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende afklaringssamtale på 15-20 minutter – så vi kan hilse på hinanden, og du kan se mig lidt an.

Samtalen kan foregår enten telefonisk eller på mit kontor i København; du vælger selv, hvor det skal være, når du booker din samtale. Nemmere bliver det ikke.

Jeg fører dig trygt gennem samtalen

Jeg har haft utallige gratis afklaringssamtaler, så jeg skal nok føre dig trygt igennem samtalen. Du kan ikke sige eller gøre noget forkert; jeg sørger for at få den viden, jeg har brug for.

Til samtalen vil vi forventningsafstemme, du kan stille alle dine spørgsmål (hvis du har nogle), og jeg vil give et bud på, hvordan dit skræddersyede forløb kunne se ud. 

Hvis du efter samtalen finder ud af, at du hellere vil lede videre efter en anden Coach, er det selvfølgelig helt ok. Du er også velkommen til at tænke over det og vende tilbage. 

Når du beslutter dig for at fortsætte i et forløb, er det første, vi gør, at booke tid til halvanden times opstartssession.

Hvis du lige nu slet ikke er i tvivl om, at du vil starte i et forløb hos mig, er der ingen grund til at spilde tiden med en forsamtale – så er det bare at booke tid til en opstartsession, så vi kan komme i gang. Jo før vi starter, jo før kommer du videre.

Gratis e-bog til dig:

Sådan finder du en karrierevej
(der rent faktisk føles rigtig)

Få min 20-siders e-bog og en gennemtestet metode til at komme nærmere, hvilken karrierevej der kunne være rigtig for dig.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.